logo
Карате Клуб Шото - Витяз
3 бронзови медала за клуб „Шото-Витяз” от Гран При – Ниш, 2012

Сподели добавена на 2012-12-05    


        С три бронзови медала от Десетия международен турнир "GRAND PRIX - NISH-2012", Сърбия се завърнаха каратеките от клуб "Шото-Витяз"-Силистра, съобщи ръководителят на клуба Валери Великов.
        
        
        
         В традиционно силното състезание за всички възрастови групи, състояло се на на 2 декември, са се включили над 700 състезатели от над 80 клуба от Сърбия, България и Македония.
        
        
        
         Силистренската школа бе представена при децата от Любомир Иванов в кат. до 42 кг, при старшата възраст (1996-1995 г) от Светослав Славов и при младежите над 18 г. от Мирослав Желязков. И тримата завюваха бронзови отличия в своите групи в дисциплината "кумите".
        
        
        
         Турнирът бе изпитание за високата психическа, техническа и физическа подготовка на състезателите, са категорични треньорите на карате клуб „Шото-Витяз" Теодор Тодоров и Валери Великов. Освен като треньор Великов взе участие и като съдия в турнира.
        
         Последното за годината изпитание за каратеките е на 8 декември в зала „Универсиада", където ще се проведе традиционният Фестивал на бойните изкуства.